Torsdag 5. september 2002
Blikra - Bergen

I 1972 ble jeg en stormfull kveld født på Haukeland Sykehus. Jeg var den siste i rekken. Et og et halv år tidligere ble min kjære søster Kristin født. Fem år før der igjen min bror Ivar. Personene bak disse bragdene er selvfølgelig Anne og Per - mine fantastiske foreldre (og selvfølgelig litt Ivar og Kristin's).

Min far var mitt store forbildet - både innen arbeidslivet og innen idretten. Jeg har fulgt i fars fotspor og blitt lærer, og - ikke minst - sabla god i squash. I dag jobber Per som hovedvernombud i Åsane bydel. Temperamentet fikk jeg fra min mor, som jobber som anestesi sykepleier på Haukeland Sykehus. Desverre har jeg nok ikke arvet kokkeferdighetene(red.) I tillegg til å være verdens beste kokk (red.) er hun verdens beste mor (Elin).

Min søster - Kristin - bor i Sandefjord sammen med Gudmund. Etter 10 år ble de endelig gift. Nå venter vi bare på produktet!!! "Når blir det Kristin og Gudmund???" Kristin jobber som "Restaurant Manager" ved Rica Park Hotel Sandefjord, mens Gudmund er adjukt og jobber som lærer i Sandefjord.

Min bror - Ivar - bor i Bygstad (Førde) sammen med sin familie. Ivar er gift med Kjersti. De har tre sssskjjjøøøønnnneeee barn - Øyvind, Torstein og Astrid. Både Kjersti og Ivar er utdannet jurister og jobber i Førde. Ivar jobber som advokat i Førde, og Kjersti som konsulent på trygdekontoret i Sande. Hun har mammapermisjon akkurat nå.


Min samboer: Jenssen - Levanger

I 1999 traff jeg min samboer - Lasse Jenssen. Lasse er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag, men studier har brakt ham til byen Bergen. Opprinnelig studerte han realfag ved Universitetet i Bergen. Gjennom arbeidet ved Friundervisningen i Bergen har han også tatt studier ved Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Sør-Trøndelag.

Hjemme i Levanger finner vi resten av familien. Mamma- Kari Helen Skatland bor sammen med lille-lille søster Jeanette. Pappa - Alv Gunnar bor sammen med Kari S, og lille-lille bror Ole Christian. Runar (lille-bror) har endelig :-) flyttet hjemmefra og jobber som fysioterapaut. Silje - lille søster (Vel - hun er vel ikke så liten lengre) bor sammen med Stian i Bodø. Silje er ferdig med sin utdannelse, og har fått jobb som radiograf. Stian er i siste del av medisinstudiet. Desverre blir det alt for lenge mellom hver gang vi får annledning til å komme på besøk. Uansett ... vi gleder oss til neste gang !


Siden er laget av: Lasse Jenssen