Torsdag 5. september 2002
Haukås skole

Jeg kom til Haukås Skole i 1996, direkte fra Høgskolen i Bergen, avd. for lærerutdanning ved Landås. Haukås er en barneskole. Fra 1997 ble jeg klasseforstander for en 5.klasse. Jeg fulgte klassen ut det 7.ende året. Det var en topp klasse, som jeg trivdes veldig godt sammen med. Her ser dere et bilde av den sprudlende klasse min.

I skoleåret 2000/2001 var jeg 2-lærer i førsteklasse. Dette var en ny opplevelse. Jeg trives veldig godt med de små. Jeg synes også at sammarbeidet med Linda var veldig bra. Skoleåret 2001/2002 fortsatte jeg like godt i 1. klasse. I år samarbeider jeg med Bente Lill Madsen. Vi har ulik spesialkompetanse og utfyller hverandre perfekt! Det har vært en fornøyelse å jobbe sammen med henne. Ellers så er personalmiljøet ved Haukås skole unikt, både sosialt og faglig. Av de sosiale aktivitetene vil jeg trekke fram bowlingen. Jeg blir alltid ganske sur når jeg taper (uansett aktivitet!). Høsten -02 stakk Espen av med vandrepokalen etter hard konkurranse fra Signar og meg. Vi hadde to napp i vandrepokalen alle tre. Espen vant den tredje og avgjørende runden. Vandrepokalen er nå på peishyllen til Espen, for alltid! Jeg får dessverre ikke med meg alle de sosiale kveldene p.g.a mye reising, men i år skal jeg garantert være med på blåturen. Jeg er med i blåtur-komiteèn. Jett om jeg skal finne en dato som passer! Skoleåret 2002/2003 har jeg delt klassestyrer-ansvar for 1b sammen med Astrid. Jeg skal ut i permisjon 15 november. Da kommer det inn en vikar for meg (forhåpentligvis en kjekk ung mann:-).


Squash Regionstrener og Trener 1 Instruktør

I tillegg til å spille aktivt, har jeg også deltat aktivt som trener i regi av Norges Squash Forbund. Jeg har både arrangert trener 1 - kurs rundt i Norge og holdt regionstreninger for juniorer her i Bergen. Trener 1 - kursene er helge kurs med etterfølgende teori-oppgave for deltakerne. Tidligere har jeg holdt kurs i Trondheim, Ålesund, Oslo, Stavanger og Bergen. Regionstreningene har foregått en dag i uken ved LeGym treningssenter i Åsane, Sandsli Sportsenter og på Studio Active - Laksevåg.


Siden er laget av: Lasse Jenssen